По информация на Инспекцията по труда инцидентът е станал вчера в

...
По информация на Инспекцията по труда инцидентът е станал вчера в
Коментари Харесай

Работник е в критично състояние, след като падна от 6-ия етаж на блок в Бургас

По информация на Инспекцията по труда случаят е станал през вчерашния ден в следобедните часове в новостроящия се бургаски квартал " Хоризонт ".

Работникът е паднал от терасата, до момента в който инсталира стъклопакет. Вероятно стъклото го е повлякло надолу и той е полетял от близо 18 метра височина.

Според данни на локалната медия мъжът се подпрял на парапета на терасата, който не бил доста постоянен, и паднал надолу. На място е дошъл екип на Пето районно ръководство в Бургас и кола за спешна помощ.

Работникът е отведен за обзор и лекуване в УМБАЛ-Бургас, настанен в Интензивно поделение с фрактура на 2-ри и 5-и лумбален прешлен, с мозъчно разтърсване. Мъжът е в тежко положение и с заплаха за живота, осъществена му е интервенция по неотложност.

Собственици на жилища в постройката са сигнализирали  " Флагман ", че парапетите още през цялото време не са постоянни и се клатят. Те са в потрес от случилото се и упорстват строителят неотложно да предприеме ограничения, да обезопаси парапетите, преди да се е стигнало до друга акцидент.

По случая тече следствие.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР